Prodhuesit dhe eksportuesit e pllakave prej porcelani
Blogs

Prodhuesit dhe eksportuesit e pllakave prej porcelani

Reya Impex është një nga prodhuesit më të mirë të lëmuar të pllakave prej porcelani OEM në Indi dhe furnizon pllaka me format të madh në SH.B.A., MB dhe vende të tjera. Pllakat prej porcelani me xham japin një pamje të pastër dhe të efektshme. Pllaka gresi prej porcelani Reya Impex gamë të gjerë të dizenjove dhe tipareve të sipërfaqeve delikate prej gresi prej porcelani, të cilat mund të arrijnë modelet e shumta moderne. Këto nevoja teknike dhe eko-pajtueshmërie përforcojnë thjeshtësinë natyrore të mermerit tradicional. Porcelani prodhohet nga integrimi i argjilës së imët dhe një minerali të quajtur Kaolinit. Argjila e imët është e pasur me disa okside minerale, Feldspat dhe Silicë që i jep forcë dhe ngjyrë Porcelanit. Përzierja e argjilës së imët dhe mineraleve të bollshme nxehet në një temperaturë të lartë të specifikuar. Pllakat prej porcelani janë OEM të prodhuara nga teknika e shtypur nga pluhuri, gjë që i bën ato të dendura, të papërshkueshme, të imëta dhe të lëmuara, me një fytyrë të formuar ashpër. Ndërsa prodhoni pllaka qeramike prej porcelani për countertops, ato janë të mbuluara me një lustër të pigmentuar dhe pastaj këto countertops prej porcelani me xham përdoren në countertops e kuzhinës. Kjo është bërë për t'u siguruar atyre një tërheqje estetike të ngjashme me gurin natyror ose mermerin.

Pllakat e porcelanit mund të vijnë në madhësi të formatit të madh dhe të mëdha deri në 10 me 5 këmbë. Gjithashtu ato mund të personalizohen sipas kërkesës, ato mund të personalizohen edhe në madhësinë më të madhe të mundshme dhe më të vogël të pllakave prej porcelani. Pllakat prej porcelani me format të madh përdoren në zonën e kuzhinës si tavolina të përballueshme, dysheme; në zonën e banjës si pajisje banjo, gjëra të kota, mure dushi, vaska; fleksibiliteti mund të shtrihet edhe më tej në shumë zona të tjera komerciale dhe rezidenciale si muret, zjarrit, dyshemetë, muret e tipareve, veshja e jashtme, shpërthimet e pasme, oborret dhe akoma më shumë. Pllakat e mëdha prej porcelani zakonisht vijnë me një profil të hollë rreth. 6 mm dhe 12 mm. Duke matur trashësi thjesht 6 mm dhe 12 mm, ato në mënyrë të pashmangshme bëhen disa nga materialet më të lehta dhe më të lehta për të punuar me ne.

Eksploroni koleksionin tonë të pllakave të murit prej porcelani

          

 

         

 

Ato ofrojnë një mundësi për të sjellë pa mundim projekteve shkallën dhe stilin e pllakës prej guri natyror, ku guri i pllakave të mermerit mund të kushtojë ose instalimi i paarsyeshëm. Ato konsiderohen të jenë një nga alternativat dhe zëvendësuesit më të mirë të mermerit nga arkitektët e shquar. Sidoqoftë, pllakat prej porcelani me matje të gjerë nuk janë saktësisht prej mermeri, ato duken si gur mermeri dhe mund të jenë më të shkathët se guri natyror kompakt. Pllakat dhe pllakat prej mermeri prej porcelani janë të lehta për tu mirëmbajtur dhe kujdesur për porcelanin në krahasim me gurin prej mermeri dhe ato janë shumë efikase për tu trajtuar dhe transportuar në një madhësi më të madhe, si dhe për dallim nga mermeri që përballen me shumë sfida.

 
Zgjidhni pllakat më të mira të dyshemesë prej porcelani

Zgjedhja e pllakave të dyshemesë për ndërtimin e një ndërtese, projekte banimi ose komerciale konsiderohet të jetë një nga vendimet më të rëndësishme ndërsa vendosni për riparimin masiv ose për ndërtimin e ri. Ka disa opsione të pllakave të disponueshme në tregun e brendshëm dhe ndërkombëtar të pllakave që shpesh e bëjnë vendimin e përzgjedhjes së pllakave edhe më të ashpër dhe konfuz. Shumë arkitektë dhe dizajnerë të aftë dhe me përvojë po këshillojnë të zgjedhin pllaka dyshemeje prej porcelani për ndërtimin e një ndërtese të re apo edhe riorganizimin e hapësirave ose zonave të vjetra.

Eksploroni koleksionin tonë të pllakave të dyshemesë prej porcelani

       

 

Pllakat tona të dyshemesë prej porcelani konsiderohen të jenë një përshtatje e përsosur për zonat ku mund të ndodhë konsumimi i pllakave për shkak të përdorimit të vazhdueshëm të pllakave ose mund të përdoret në zona të rënda të shkeljes. pllakat e dyshemesë prej porcelani kanë sipërfaqe të njëjtë në të gjithë, që do të thotë se ato kanë një ngjyrë dhe dizajn homogjen dhe identik të sipërfaqes në të gjithë trashësinë e pllakës. Në këtë mënyrë, kur pllakat prej porcelani copëtohen, dëmtimi nuk është i dukshëm ose i dukshëm. pllakat prej porcelani konsiderohen si më të mirat për instalim në zona me trafik të lartë dhe në zona të zëna si qendra tregtare, zyra, lëndina, zona për pllaka parkimi dhe rezidenca. Pllakat prej porcelani kanë karakteristika dalluese dhe vlerë të lartë estetike që i bën ato të dëshirueshme për mjediset e trafikut mesatar dhe të lartë të trafikut.


Prodhuesi dhe furnizuesi i pllakave prej guri, graniti dhe kuarci

Pllakat me pamje prej guri janë të popullarizuara në mesin e klientëve për shkak të qëndrueshmërisë së tyre, unike në ngjyra dhe modeleve, rezistencës ndaj pluhurit dhe mirëmbajtjes së ulët. Pllakat prej guri përdoren gjerësisht në kulla, shtëpi dhe zona komerciale dhe kërkohen shumë nga konsumatori si një pllakë që duket si gur dhe siguron një alternativë më të mirë për pllakat dysheme prej guri natyror, duke u shërbyer të dy objektivave të klientit, dmth., Buxhetore pllaka për hapësirë ​​dhe gur të gdhendur njësoj si bukuri për pamjen.

Pllakat e granitit janë shumë të kërkuara për dysheme dhe konsiderohen si një nga opsionet më të mira midis pllakave prej guri natyror për arsye se ajo ka forcë, ngjyrë, strukturë dhe aspekte të tjera fizike. Pllakat e dyshemesë prej guri graniti janë OEM të prodhuara nga bashkimi i shkëmbit vendas të formuar nga magma e nxehtë dhe e shkrirë. Për sa i përket vetive të ndryshme minerale, ngjyra e pllakave të Granitit është në dispozicion si pllaka Graniti të zi, pllaka Graniti rozë dhe pllaka Graniti gri. Pllakat Granit kanë kapacitetin më të ulët ose zero të thithjes së ujit, gjë që e bën atë të përshtatet më së miri si pllaka Graniti për kuzhinë dhe banjo. Pllakat e granitit janë një zgjedhje e çmuar ndërsa zgjedhni për pllaka dyshemeje pasi ato janë zgjidhje ekonomike, afatgjata, të qëndrueshme dhe buxhetore për dysheme për banesa, shtëpi dhe zyra. Pllakat e granitit përdoren gjerësisht në shtëpi si një countertop me pllaka graniti ndërsa ndërtojnë pllaka kuzhine ose dysheme graniti. Granitët e Zi dhe teksturat e tij organike e bëjnë atë më joshëse për qëllime të dyshemesë së kuzhinës. Njësia prodhuese Reya Impex OEM prodhon cilësinë më të mirë të pllakave të granitit, të cilat priten në feta duke përdorur mekanizmat më të fundit dhe të avancuar dhe teknikat më të fundit për të përmbushur kërkesat e klientëve.

Eksploroni koleksionin tonë të pllakave prej guri, graniti dhe kuarci

     

 

Dërrasat qeramike, prodhuesi dhe furnizuesi i hapave dhe ngritësve

Reya Impex ofron një gamë të gjerë të pllakave të dërrasave, pllakave për hapa dhe pllakave ngritëse të shkallëve dhe vjen me përfundimin e pllakave prej druri. Pamjet prej druri kërkohen shumë si pllaka dërrasash, pllaka shkalle dhe ngritëse, ato i shtojnë shumë estetikës së hapësirës komerciale dhe hapësirës së banimit. Duke qenë shumë të qëndrueshëm dhe të besueshëm, ato konsiderohen si një klasik i përjetshëm që ofron prekje tokësore në shtëpi dhe hapësira pune.

Urat e qyteteve të ndryshme lidhin zonat e ndryshme arkitektonike dhe modelet e periferive në të njëjtën mënyrë shkallët lidhin katet e sipërme dhe të poshtme të çdo ndërtese tregtare ose banimi duke asimiluar modelin e tyre. Shkallët duhet të jenë në duar të sigurta dhe estetikisht të këndshme. Duke qenë au fait me të gjitha opsionet dhe mundësitë në mendje Reya Impex ofron një gamë të gjerë pllakash për shkallët dhe hapat që variojnë nga pllaka për shkallët jashtë, pllaka për shkallët e brendshme, pllaka të jashtme për hapa, pllaka për hapat brenda, shkallët e pllakave prej porcelani, pllaka në murin e shkallëve, pllaka në natyrë për hapa që lejon klientët dhe klientët të kapërcejnë lidhjet midis niveleve të ndryshme ose historive të ndërtesave ose banesave. Ato janë të punuara mirë dhe të krijuara posaçërisht për të siguruar një grup piktoresk shkallësh duke ruajtur masat e sigurisë për shtëpinë ose zyrat dhe gjithashtu theksojnë dyshemenë në të njëjtën kohë.

  

 

Ne jemi prodhuesi kryesor i pllakave të dyshemesë prej porcelani OEM. Ne ofrojmë produkte me pllaka porcelani në shumë variacione me ngjyra të ndryshme si: e zezë, e bardhë, gri, jeshile, e kuqe, mermer rozë, pllaka blu qeramike dhe porcelani.